- TV - Kosova Sot
Një person shqyhet nga luani në një kopsht zoologjik

Një person shqyhet nga luani në një kopsht zoologjik

Një njeri është vrarë nga një luan mashkull në parkun Muldersdrift, në Afrikën e Jugut.

Katharine Euphrat ju dërgon në park, ku trupi është gjendur në orën pesë pasdite dhe pa asnjë shenjë identifikimi.

Kafka e tij ishte e çarë dhe një pjesë i mungonte, tregon një nga mbikëqyrësit e parkut.

Shikoni më poshtë për detaje.


(Kosova Sot)

14 orë e 24 minuta më parë
21/02/19