Fëmija qante sa herë që vinte dado, nëna vendos kamer të fshehtë, shokuese nga ajo që shikon(Video) - TV - Kosova Sot
Fëmija qante sa herë që vinte dado, nëna vendos kamer të fshehtë, shokuese nga ajo që shikon(Video)

Fëmija qante sa herë që vinte dado, nëna vendos kamer të fshehtë, shokuese nga ajo që shikon(Video)

Një video shokuese është publikuar nga Mirror ku një grua shikohet teksa torturonte një fëmijë 8 muajshe.

Nëna e bebes kishte filluar që të dyshonte se dado keqtrajtonte fëmijën pasi sa herë që vinte ajo, fillonte dhe qante.

Pamjet me mëposhtme janë vërtetë çnjerëzore.

Dado është shkarkuar vetëm pas 2 javësh nga puna, dhe tani ka punë me policinë.

 

(Kosova Sot)

18 orë e 46 minuta më parë
13/12/18