Ajo që doli nga qielli shtangu banorët, nuk dinë as çka është(Video) - TV - Kosova Sot
Ajo që doli nga qielli shtangu banorët, nuk dinë as çka është(Video)

Ajo që doli nga qielli shtangu banorët, nuk dinë as çka është(Video)

Facebook është bërë sërish “vitrina” e diskutimit për mendime të ndryshme. Shkak për këtë është bërë një video virale e postuar nga një përdorues, ku tregohet një siluetë e çuditshme në qiell që shkakton dritë

Të shumtë kanë qenë ata që kanë komentuar se këtu ka të bëjë “dora e Zotit”.

Samira Aissa ishte ajo që publikoi videon, e cila deri tani ka grumbulluar më shumë se 36 milionë shikime, më shumë se 17 mijë reagime dhe është ndarë nga më shumë se 500 mijë njerëz.

A është një video e vërtetë apo është një tjetër rast i rremë?
Shikojeni vetë!

(Kosova Sot)

21 orë e 56 minuta më parë
11/12/18