Vritet roja i sigurisë në një pompë benzine (Video) - TV - Kosova Sot
Vritet roja i sigurisë në një pompë benzine (Video)

Vritet roja i sigurisë në një pompë benzine (Video)

Një 35-vjeçar, i cili punoi si roje sigurimi në një kateteri të pompës së benzinës në Brazil, u vra me armë zjarri nga një person i paidentifikuar.

I armatosuri hyri në lokal me fytyrë të mbuluar me helmetë. Rojtari, i cili nuk ishte polic, dorëzohet. Krimineli më pas e urdhëron viktimën që të ecë disa hapa dhe e qëllon me armë sapo ai të kthehet.

Kur policia arriti në vendin e ngjarjes, rojtari veçse kishte ndërruar jetë.

(Kosova Sot)

22 orë e 21 minuta më parë
13/12/18