Kamerat e sigurisë e filmojnë dukë kryer akte seksuale, por diçka nuk shkon(Video +18) - TV - Kosova Sot
 Kamerat e sigurisë e filmojnë dukë kryer akte seksuale, por diçka nuk shkon(Video +18)

Kamerat e sigurisë e filmojnë dukë kryer akte seksuale, por diçka nuk shkon(Video +18)

Disa kamera sigurie në një parking kanë kapur fokusuar një moment të turpshëm dhe të çuditshëm, teksa një burrë kryen akte seksuale mbi një motor.

Por edhe pse në pamje të parë duket sikur ai është me një person tjetër, në fakt ky mashkull është vetëm mbi motor.

Këto pamje janë hedhur më pas online, dhe në vetëm 24 orë kanë marrë më shumë 54 mijë shikime.

 

(Kosova Sot)

10 orë e 50 minuta më parë
16/01/19