Beteja e përgjakur në mes të tigrit dhe ariut (Video) - TV - Kosova Sot
Beteja e përgjakur në mes të tigrit dhe ariut (Video)

Beteja e përgjakur në mes të tigrit dhe ariut (Video)

Ky është momenti kur një tigër sulmon një ari të zi femër në një nga pyjet e Indisë.

Lufta nisi pasi tigri indian sulmoi ariun femër me këlyshin e saj.

Sapo tigri pa se ariu po shkonte drejt ujit, maceje e egër u hodh në sulm në mënyrë të tërthortë.

Për të mbrojtur të voglin e saj, ariu përtac, i cili nuk dihet se si është futur në territor, pasi zona është habitat i tigrit, u përlesh me macen e madhe.

Megjithëse në pamje të parë duket se ariu është i humbur, në fund ndodh kapitullimi i tigrit.

(Kosova Sot)

15 orë e 46 minuta më parë
19/12/18