Përgjigja qesharake e vajzës kur babai i thotë se e ka princeshë!

  • 22 mars 2019 - 10:43
Përgjigja qesharake e vajzës kur babai i thotë se e ka princeshë!

Një baba ka filmuar vajzën e tij të vogël, e cila e lë atë pa fjalë gjatë një debati që kishin.

Babai për një moment i thotë vajzës së tij që e ka princeshë të bukur, por që ajo i kthen një përgjigje interesante, shkruan DailyMail.

Vajza i thotë se nuk është princeshë, pasi që sipas saj, princeshat kanë fustane të bukur dhe shumë stoli që shndrisin.

Babai i thotë se ai është mbret dhe vajza princeshë, por megjithatë ajo vazhdon ta mohoj një gjë të tillë, duke thënë se vajzat e bukura dhe si princesha janë vetëm në filma të animuar.

Babai i premtoi se do ta bëj atë një ditë të duket si princeshë, por vogëlushja nuk dorëzohej duke thënë se është larg të qenurit princeshë me pamjen që ka.

Dëgjojeni këtë debat interesant dhe qesharak babë e bijë.

 
This girl is fed up of being called a princess! ë ë

This girl is fed up of being called a princess! ë ë

Posted by Daily Mail Video on Thursday, March 21, 2019

(Kosova Sot)