Sfida 'Mikrovale' është tendenca më e fundit, që po bën namin në internet

  • 23 mars 2019 - 15:42
Sfida 'Mikrovale' është tendenca më e fundit, që po bën namin në internet

Harroje hedhjen e djathit, sfida 'Mikrovale', është tendenca më e fundit në internet që i bën njerëzit në një rrotullim, transmeton gazeta "Kosova Sot Online".
Një trend i ri i Twitter i sheh pjesëmarrësit e tij të ulen në dysheme dhe të tjerë në një rreth.
Sfida është se ata duhet të kthehen pa lëvizur armët ose këmbë.

Disa përdorues besojnë se lëvizja e valleve ishte nisur nga grupi K-pop EXO në vitin 2016.

(Kosova Sot)