Vdes nëna e këlyshëve, lopa i ushqen ata

  • 30 mars 2019 - 16:17
Vdes nëna e këlyshëve, lopa i ushqen ata

Një rast i rrallë ka ndodhur në Indi, ku shihen katër këlyshë që ushqeheshin nga gjinjtë e një lope.

Nëna e këlyshëve ka ngordhur nga një aksident, dhe instikti natyror i lopës, bëri që ajo të ulet dhe t’i ushqej ata me qumështin e saj.

 
Cow adopts four puppies after their mother dies in accident

A mother's natural instinct is to help others... No matter the species ë Credit: Newsflare

Posted by NTD India on Sunday, February 3, 2019

(Kosova Sot)