Australianët e ndalin kinezin në aeroport, ja veprimi që do t’ju befasojë

  • 05 prill 2019 - 17:33
Australianët e ndalin kinezin në aeroport, ja veprimi që do t’ju befasojë

Një burrë kinez ishte ndaluar nga sigurimi në një aeroport të Australisë pasi që ai po barte me vete sasi qumështi prej 3 litër i cili ishte jashtë limitit të lejuar.

Turistët nga Zhengzhou, provinca Henan e Kinës lindore, po mbanin një shishe prej 3 litrash qumësht përmes një aeroporti në Australi, kur u ndalua nga stafi në pikën e kontrollit të sigurisë.

Pasi u tha se ai kishte shkelur kufizimin e lëngjeve të bagazhit të dorës 100ml, ai kapi shishen e plastikes dhe piju të gjithë qumështin.

(Kosova Sot)