“Prekja e mallkuar” e maces i shkakton pasoja të rënda motoristit të MotoGP-së

  • 23 prill 2019 - 17:26
“Prekja e mallkuar” e maces i shkakton pasoja të rënda motoristit të MotoGP-së

Një mace pranë ekranit të televizorit ka prekur me këmbë një motorist të MotoGP-së dhe brenda pak sekonda ai është rrëzuar në pistën e garave.

Skena e koincidencës së pazakontë, u kap nga pronari i maces në Montlucon në Francën qendrore të dielën e kaluar.

Videoja, e publikuar në mediat sociale, u bë menjëherë virale.

(Kosova Sot)