Tornado fuqishme përmbys autobusin me 39 pasagjerë

  • 02 maj 2019 - 08:59
Tornado fuqishme përmbys autobusin me 39 pasagjerë

Një tornado i fuqishme shkatërroi një fshat rumun të martën.

Tornado mori para një autobus me 39 pasagjerë duke e përmbysur.

Vorbulla e erës dëmtoi zonën afër qytetit të Kalarasit, 51 kilometra në lindje të Bukureshtit, duke shkatërruar rreth 10 shtëpi dhe fermat. Dëshmitarët okularë arritën të kapnin fuqinë e tmerrshme të tornados nga afër.

Autobusi me pasagjerët u përmbys nga forca e madh e stuhisë.  Katër prej pasagjerëve u dërguan në spital ndërsa 12 të tjerë u mjekuan në vendin e ngjarjes.

Pritet që kushtet e këqija të motit të vazhdojnë të ndikojnë në rajon deri të enjten.

(Kosova Sot)