Qentë luajnë në breg të detit me… peshkaqenët

  • 03 maj 2019 - 12:41
Qentë luajnë në breg të detit me… peshkaqenët

Greg MacKinnon po i shëtiste qentë në një plazh në Queensland të Australisë, kur në bregun e detit u afruan edhe dy peshkaqenë.

Megjithëse mendoi se mund të ketë ndonjë fatalitet për kafshët shtëpiake, doli krejtësisht e kundërta, sepse ata vetëm luajtën dhe u argëtuan.

Ngjarja e rrallë tregon katër qentë që lehin dhe vrapojnë, afër peshkaqenëve që shumë rrallë shfaqen në ujëra e cekëta.  

(Kosova Sot)