Bllokohet trafiku se po kalonte… krokodili

  • 14 qershor 2019 - 22:04
Bllokohet trafiku se po kalonte… krokodili

Ky është momenti kur dy policë kanë bllokuar lëvizjen e makinave për t’i hapur rrugën një krokodili të madh që po kalonte. 

Zvarraniku është i njohur në zonë dhe njihet si ‘Juancho’. 

Ai u vu re duke u përpjekur të kalonte një rrugë të mbushur me makina në Carpenter’s Lagoon, në qytetin Tampico. 

 Dhe menjëherë dy policë i kanë ardhur në ndihmë, duke ndaluar makinat që ai të kalonte rrugën.

(Kosova Sot Online)