10 rastet kur pasagjerët shpëtuan për një fije floku !

  • 20 gusht 2019 - 08:29
10 rastet kur pasagjerët shpëtuan për një fije floku !

Shumë njerëz në botë kanë frikë të udhëtojnë me aeroplan, edhe pse njihet si udhëtimi më i sigurtë në botë krahasuar me aksidentet e veturave dhe fatkeqësitë tjera të ndryshme, del se më shumë njerëz vdesin nga aksidentet në rrugë se sa nga aksidentet ajrore.

Në videon që ju sjellim shihen 10 rastet kur pasagjerët shpëtuan për një fije floku.

Ju ftojmë ta shikoni videon: 

(Kosova Sot Online)