Momenti shokues kur një femër ndezë një sherr masiv

  • 22 gusht 2019 - 18:06
Momenti shokues kur një femër ndezë një sherr masiv

Ky është momenti kur një femër godet një djalë me taka, duke nisur në këtë mënyrë një sherr masiv në një pikë të McDonalds në Britani të Madhe.

Tre djem të rinjë ishin duke ngrënë bukë kur papritmas femra godet njërin prej tyre dhe kështi fillon kaosi. Femra filloi sherrin pasi mendonte se djemtë po qeshnin diçka me të.

Nëpunësit nuk ndërhyjnë në këtë ngjarje por vetëm e njoftojnë policinë.

Këto janë pamjet:

(Kosova Sot Online)