Trimi i vitit: Hajnat hyjnë për të plaçkitur, ai ndez cigaren dhe refuzon cdo urdhër nën tytën e kallashit

  • 11 shtator 2019 - 09:19
Trimi i vitit: Hajnat hyjnë për të plaçkitur, ai ndez cigaren dhe refuzon cdo urdhër nën tytën e kallashit

Ky burrë po cilësohet si trimi i vitit, pasi ia doli të rrinte i qetë gjatë një plaçkitjeje në një kafene. Të gjithë klientët e tjerë i çuan duart lartë dhe u ulën poshtë shankut, përveç tij.

Madje, kur hajni iu afrua me kallash, ai refuzoi t’ia jepte celularin duke ruajtur qetësinë dhe duke mos u frikësuar aspak.

Burri bile shihet duke e ndezur cigaren dhe të vazhdonte të ishte i qetë sikur asgjë s’ishte duke ndodhur.

Atij s’i bën aspak përshtypje ajo që është duke ndodhur, madje shihet duke folur me hajnin.

 
Man Remains Calm During Robbery

How did this guy remain so calm ë ViralHog

Posted by It's Gone Viral on Friday, September 6, 2019

(Kosova Sot Online)