Kali futet në kafene dhe i tmerron të gjithë

  • 04 tetor 2019 - 11:13
Kali futet në kafene dhe i tmerron të gjithë

Në vend së një fushe të hapur, kali u drejtua në barin më të afërt të basteve sportive dhe tmerroi të gjithë klientët brenda lokalit.

“Ishte shumë panikë, ende nuk mund të besoj se kjo ka ndodhur,” tha pronari i barit Stephan Jasmin për Reuters.

Një video tregon kafshën që pendohet në bar, pasi ajo duket se po largon diçka nga këmbët e saj, që duket të jetë shala e kalit.

Siç tregohet në video, kali vrapoi në pjesën e përparme të banakut, pastaj u kthye për tu drejtuar nga hyrja.

Konsumatorët mund të shihen duke kërcyer prapa barit dhe duke ikur për t’i shpëtuar kalit.

Arratisja ndodhi më 24 shtator, raporton Reuters.

(Kosova Sot Online)