Shikoni si goditet një burrë nga rrufeja

  • 07 tetor 2019 - 14:17
Shikoni si goditet një burrë nga rrufeja

Kamerat e sigurisë kanë filmuar momentin kur rrufeja godet një burrë në Spring të Teksasit. Alex Coreas i kishte nxjerrë tre qentë për t’i shëtitur, kur u godit befasisht nga rrufeja.

Por, çfarë përjeton një person që goditet nga rrufeja?

Rrufeja është në të vërtetë një shkarkesë elektrike me shpejtësinë e dritës dhe një fuqi prej 300 kilovolt, pothuajse sa ajo e një reaktori bërthamor.

Kur një rrufe godet tokën, ajo lë një gjurmë plazme që ndriçon qiellin. Praktikisht ajo që shohim ne është një zigzag drite.

(Kosova Sot Online)