Filmon me dron pamje të rralla nga fabrika e rrënuar

  • 17 tetor 2019 - 12:50
Filmon me dron pamje të rralla nga fabrika e rrënuar

Një pilot droni përdori dronin e tij FPV duke e futur nëpër boshllëqe të ngushta ndërsa analizoi një fabrikë të braktisur.

Droni duket se është duke kaluar në të çarat e fabrikës dhe njëkohësisht edhe në dritaret e saj thuajse të rrënuara.

Pamjet e filmuara tregojnë sesi është godina nga brenda ku duken një grumbull rrënojash dhe po ashtu edhe grafitet në brendësi të mureve dhe jashtë.

(Kosova Sot Online)