Zbuloni cili është aeroporti më i madh në botë

  • 20 tetor 2019 - 13:09
Zbuloni cili është aeroporti më i madh në botë

Pas katër vjetësh ndërtimi, aeroporti i ri ndërkombëtar është hapur Pas katër vjetësh ndërtimi, aeroporti i ri ndërkombëtar në Pekin është hapur në fund të muajit shtator të këtij viti. Është aeroporti më i madh në botë përsa i përket zonës së ndërtimit.

Mega-aeroporti në Daxing, rreth 50 kilometra në jug të kryeqytetit kinez, fillimisht do të trajtojë 45 milionë pasagjerë në vit dhe më vonë do të zgjerohet në 100 milionë pasagjerë.

(Kosova Sot Online)