Qeni endacak i plagosur, hyn në farmaci për të kërkuar ndihmë

  • 04 nëntor 2019 - 09:47
Qeni endacak i plagosur, hyn në farmaci për të kërkuar ndihmë

Një qen endcak ndalet në hyrje të një farmacie në Stamboll. Duke vështruar nga jashtë derës pa hyrë brenda, shikon drejt farmacistes Banu Cengiz.

Ai ishte një vështrim keqardhjeje dhe i përvuajtur. Sapo gruaja bëri një gjest për ta ftuar brenda, ai iu afrua asaj dhe e vendosi putrën në duart e saj, sikur të donte t’i tregonte asaj se kishte prerje dhe ishte gjakosur.

Farmacistja më pas pastroi plagën e tij, i aplikoi një ilaç dhe ai e falënderoi duke u pëkëdhelur rreth saj.

Gruaja i dha gjithashtu ushqim dhe ujë. Video pasi është hedhur në internet është bërë virale.

(Kosova Sot Online)