Shikoni si shembet për 10 sekonda kulla 108 metra e lartë

  • 27 nëntor 2019 - 14:01
Shikoni si shembet për 10 sekonda kulla 108 metra e lartë

Një kullë 108 metra në Johannesburg u rrënua në dielën, duke dërguar një re masive në ajër.

Ish-ndërtesa e Bankës së Lisbonës u shemb nga një shpërthim i kontrolluar.

“Ishte ndërtesa e dytë më e madhe që u rrënua. Ajo ishte 108 metra e lartë. Ndërtesa më e lartë që është shkatërruar ndonjëherë ishte 114 metra”, tha Tasneem Motara, Anëtare e Këshillit Ekzekutiv për Infrastrukturën dhe Zhvillimin e Pronave në Gauteng.

Ekspertët thanë se ishte “ndoshta një nga prishjet më të vështira” për të cilat kanë punuar.

(Kosova Sot Online)