Rrezikon jetën me skateboard në 45 metër lartësi

  • 02 dhjetor 2019 - 14:22
Rrezikon jetën me skateboard në 45 metër lartësi

Një skateborder i patrembur ka performuar kthesa të guximshme në rampën e ngushtë të betonit të një ure që qëndronte pezull në lartësi 45 metër nga toka.

Sandro Dias, 44 vjeç, i njohur si Mineirinho, kreu truqet në Urën Estaiadinha në Sao Paulo, Brazil të martën e kaluar.

Në pamjet, e filmuara nga Red Bull, Dias shihet duke përdorur një strukturë të lakuar prej betoni në kullën e urës së pezullt duke bërë disa lëvizje të frikshme në të.

Rampa e improvizuar, e cila duket se është rishfaqur për këtë rast, është 3 metra e gjerë dhe 6 metra e lartë, një hapësirë ??e ngushtë në atë lartësi marramendëse.

Në video ai duket teksa kalon nga njëri kënd i rampës në tjetrin ndërsa makinat kalojnë poshtë saj vazhdimisht.

(Kosova Sot Online)