Plas grushti në fast food, klienti donte sufllaqe falas

  • 17 janar 2020 - 14:38
Plas grushti në fast food, klienti donte sufllaqe falas

Ky është momenti tronditës kur ndodh një përleshje e dhunshme midis tre klientëve dhe anëtarëve të stafit në një fast food Indian pasi dikush erdhi për të marrë edhe një kebab falas.

Gjatë grindjes, një punonjës i restorantit grushton njeriun duke e ‘plasur’ atë nëpër restorant ndërsa kolegu i tij i zemëruar hedh një grusht pluhur djegës në sytë e klientit.

Incidenti ndodhi në Heywood Tandoori Plaza në Oldham të Mançesterit, mbrëmjen e 21 dhjetorit.

Në fillim të videos, dy burra dhe një klient femër shihen duke pasur një argument të zhurmshëm me disa anëtarë të stafit që qëndrojnë prapa banakut në fast foodin Indian. 

Argumenti përshkallëzohet derisa një punëtor restoranti heq pallton e tij të bardhë dhe rri vetëm në bluzë të bardhë për t'u përgatitur për një luftë. 

(Kosova Sot Online)