Qeni i bie ziles së shtëpisë për t’ia hapur derën, pasi u zhduk për disa ditë

  • 20 shkurt 2020 - 14:48
Qeni i bie ziles së shtëpisë për t’ia hapur derën, pasi u zhduk për disa ditë

Imagjinojeni ta shihni qenin duke i rënë ziles së shtëpisë, për t’ia hapur derën… Edhe kjo ndodhi!

Zakonisht, siguria e shtëpisë është prioritet i çdo njeriu. Ka shumë lloje të sigurimeve në shtëpi, por trendi më i fundit është vendosja e një zileje me kamerë të mençur në derën e hyrjes së shtëpisë – që mund të jetë një siguri shtesë për sytë dhe veshët, për ta mbrojtur shtëpinë.

Me këto zile të reja, mund të përgjigjeni edhe nëse jeni larg shtëpisë dhe mund t’i zini lehtë kriminelët në vepër. Këto zile, megjithatë, mund të kapin gjëra të çuditshme dhe qesharake gjithashtu.

Falë kësaj teknologjie, Greg Basel pa qenin e tij duke i rënë ziles së shtëpisë për të hyrë brenda. Basel mendoi se kjo është qesharake dhe e shpërndau videon me të tjerët online. Videoja u bë shpejt virale.

(Kosova Sot Online)