Turpërohet gazetari i BBC, nuk e dinte që ishte në transmetim Live

  • G.G /
  • 21 December 2020 - 15:06
Turpërohet gazetari i BBC, nuk e dinte që ishte në transmetim Live

Spikeri i lajmeve në BBC News, Ben Brown u kap në kamera duke hapur gojën nga gjumi teksa ishte në transmetim Live.

Brown u shfaq i përgjumur duke u mbështetur në karrigen e tij por menjeherë sapo e pa që u fut në transmetim me qetësi vazhdoi sikur mos të kishte ndodhur asgjë.

Ana njerëzore e të qenit i lodhur pas një ditë të gjatë me lajme u tregua me prezantuesin i cili pastaj qeshi me veten sapo kujtoi se ishte në kamera.

Një tjetër koment ishte “Ne si shikues, shpesh harrojmë se prezantuesit si Ben janë njerëz dhe janë njësoj si ne”. Më pas spikeri i BBC News, ka kërkuar falje për veprimin e tij.

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2020/12/21/6477617304128276065/1024x576_MP4_6477617304128276065.mp4

(Kosova Sot Online)