Shikoni se çfarë bëjnë pastruesit në dhomat e hoteleve, kur ju nuk jeni aty

  • E.K /
  • 02 janar 2021 - 09:41
 Shikoni se çfarë bëjnë pastruesit në dhomat e hoteleve, kur ju nuk jeni aty

Pasi ta shikoni këtë video, herën tjetër kur ta lironi dhomën tuaj të hotelit, do të detyroheni që t’i mbyllni gjërat tuaja personale.

Në fakt, një frekuentues i hoteleve vendosi ta lë të ndezur kamerën e laptopit, pasi dëshironte të dinte se çfarë bënin pastrueset e dhomave, kur janë të vetme në dhoma.

Videoja u xhirua në një hotel në SHBA, ndërsa shfrytëzuesi Stravix Vince, i cili publikoi xhirimin në kanalin Youtube, nuk ka dashur të specifikojë se në cilin hotel kishte filmuar.

“Kjo ka ndodhur më 5 nëntor … Unë isha duke qëndruar në një hotel dhe kam lënë të gjitha gjërat e mia personale në dhomë. Besoj se kurrë më nuk do ta bëj”, shkruante ai në përshkrimin e videos.

E gjitha fillon kur pastruesja hyn në dhomë, pastaj në banjë, mbledh peshqirët e ndytë dhe i vë ato në një kosh grumbullues. Pas kësaj shikon paketën që i është dorëzuar Vincet në mëngjes, ndërsa hulumton edhe video-lojërat e Play Station.

Me sa duket e kupton se dikush është duke e xhiruar dhe del para kamerës së laptopit me fytyrë, por më pas i tërheq vëmendjen tableti. Pjesa më interesante për të ishte hulumtimi në valixhet e mysafirit të dhomës. Pastaj kësaj sërish shkon drejt laptopit, ndërsa Stravix pohon se ajo u përpoq që të marrë disa informata, ndërsa gjatë gjithë kohës u xhirua nga kamera.

(Kosova Sot Online)