Sulmet më spektakolare të shqiponjave dhe grabitqarëve

  • A.P /
  • 19 prill 2021 - 19:59
Sulmet më spektakolare të shqiponjave dhe grabitqarëve

Kjo video përmban sulmet më të rralla të shqiponjave, skifterëve dhe zogjve të tjerë grabitqarë në momentet e tyre të sulmit.

Shpendët grabitqarë karakterizohen me këmbë të zhvilluara me gishtërinj të fuqishëm të pajisur me kthetra të mprehta, të forta e shumë të përkulura për të kapur gjahun, kanë sqep të shtypur.

(Kosova Sot Online)