Ndjekje si në filma, shoferi nget makinën e vjedhur mbi shinat e trenit

  • A.P /
  • 15 korrik 2021 - 21:52
Ndjekje si në filma, shoferi nget makinën e vjedhur mbi shinat e trenit

Një automjet i vjedhur u drejtua nëpër shinat hekurudhore përpara pasagjerëve të habitur për t’iu shmangur Policisë në atë që një dëshmitar e përshkroi “si një skenë nga Grand Theft Auto”.

 

Land Rover Discovery i zi u braktis më pas në pistën pranë stacionit hekurudhor Cheshunt, Hertfordshire.

Dy oficerë u plagosën në incident, ndërsa shoferi është ende në kërkim.

 

Makina u braktis në vijën hekurudhore aty pranë, duke shkaktuar përçarje të mëdha në shërbimet hekurudhore.

Policia e Hertfordshire tha se ishte vënë në dijeni rreth orës 09:30 BST se automjeti kishte udhëtuar në qark nga Essex.

Forca tha se u gjet në Cheshunt, ku oficerët e Essex u përpoqën t’i flisnin shoferit.

Pamjet video tregojnë se automjeti drejtohet përgjatë binarit pranë platformës në stacionin Cheshunt.

Një dëshmitar okular, Ali, tha se ai ishte “i tronditur” nga ajo që pa atje.

“Ishte si një skenë nga Grand Theft Auto, (video lojë),” tha ai.

Shërbimet Greater Anglia, Stansted Express dhe London Overground janë prekur.

Hetimet hekurudhore kombëtare thanë që linjat ishin rihapur dhe përçarja tani kishte marrë fund.

Policia e Hertfordshire tha se oficerët e saj morën pjesë dhe ndihmuan në kërkimin dhe automjeti u gjet i braktisur në pistën në Windmill Lane.

Ajo tha se automjeti nuk u godit nga një tren në asnjë moment dhe se kërkimi për të gjetur shoferin vazhdoi.

Policia Britanike e Transportit (BTP) tha se oficerët e saj gjithashtu iu përgjigjën incidentit.

Një zëdhënëse e Hekurudhës së Rrjetit tha se makina ishte hequr nga linja dhe puna e riparimit në pistë do të fillonte.


(Kosova Sot Online)