Momenti kur një krokodil i madh ndalon trafikun për ta kaluar rrugën

  • E.K /
  • 14 April 2022 - 10:15
Momenti kur një krokodil i madh ndalon trafikun për ta kaluar rrugën

Një shofer në Florida kapi momentin kur një krokodil i madh ecte në mes të rrugës, duke e ndalur përkohësisht trafikun.

Daniel Kaufman tha se ishte duke vozitu në bulevardin Jacaranda në Venecia kur pa krokodilin në rrugë dhe u ndal për të bërë video.

“Ai po hyn nën kamionin tim”, thotë Kaufman në video.