Publikohet video: Ja si qytetari i Kosovës maltretohet brenda Stacioneve Policore të Kosovës

  • A.P /
  • 20 May 2024 - 18:27
Publikohet video: Ja si qytetari i Kosovës maltretohet brenda Stacioneve Policore të Kosovës

Dhuna brutale brenda Stacioneve policore të Kosovës ndaj qytetarëve po vazhdon, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

Së  fundi një ngjarje është  filmuar nga kamerat e sigurisë së Policisë së Kosovës.

Pamjet në vijim e pasqyrojnë me detaje...

Ku një qytetar dhunohet fizikisht e psiqikisht, fyhet e maltretohet nga një polic brenda stacionit policor.

Ky është një polic i Kosovës që si shumë kolegë të tij ndër vite po vazhdojnë ti maltretojnë qyterarët brenda e jashtë stacioneve policore.

Pasi të njejtët suspendohen dhe rikthehen sërish në punë derisa në gjykata në shumë raste lëndët parashkruhen.

E derisa ligji në Kosovë nuk funksionon, këta policë do vazhdojnë të kërcënojnë, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”, të maltretojnë e madje edhe t'i vrasin qytetarët e një vendi ku mesa duket nuk respektohet asnjë pikë e Konventës Europiane për të drejtat e njeriut.


(Kosova Sot Online)