Tunen&Tianin dhe Patrisin 'syni i keq mos i paftë'

  • 13 maj 2019 - 16:24
Tunen&Tianin dhe Patrisin 'syni i keq mos i paftë'

Suksesin që patën këngët e albumit "Fortuna" të interpretuar shkëlqyer nga këngëtarja Altuna Sejdi - Tuna, dikë e gëzuan e për dikë ishte e papritur, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Sidoqoftë suksesi e bën të vetën...

Ditë më parë Tuna dhe Patrisi, në një ambient madhështor, të dekoruar me shije, ia festuan ditëlindjen e dytë evladit të tyre Tianit.

Derisa në një fotografi publikuar së fundmi, aq bukur dhe të lumtur duken, saqë lirshëm i themi syni i keq mos i paftë Tunen&Tianin&Patrisin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patris Berisha ë (@patrisberisha) on

(Kosova Sot Online)