Urimi emocionues i Robert Berishës për ditëlindjen e vajzës

  • 15 maj 2019 - 09:04
Urimi emocionues i Robert Berishës për ditëlindjen e vajzës

Robert Berisha ka zgjedhur ta urojë vajzën për ditëlindjen e katërt përmes një fotografie në Instagram

Ai zgjodhi një imazh të realizuar kur Renee ishte shumë më e vogël, ndërsa shkroi “Urime ditëlindjen evlad te don babi fort”.

Image

Për ndryshe, Roberti është shumë aktiv me mbrëmje muzikore brenda dhe jashtë vendit, projekti i funditi i tij është coveri i këngës “Knon Bilbili”. 

(Kosova Sot Online)