E veçantë dhe unike, Kida duket bukur me plot stil edhe në ....

  • 08 prill 2020 - 15:58
E veçantë dhe unike, Kida duket bukur me plot stil edhe në ....

Vetëm një ditë tjetër’.

Këto janë fjalët që këngëtarja  Kida ua ka lënë tri fotografive të reja që i ka hedhur në Instagram.

Në këto foto, Kida shfaqet  e veshur me shumë stil dhe me një grim të lehtë, por, që e nxori shumë të bukur.

Këngëtarja po qëndron në shtëpi pas pandemisë që e preki edhe Kosovën.

Nga ana tjetër, Kida ka treguar se është në përgatitje të një albumi të ri që pritet ta hedhë shumë shpejt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

just another dayë

A post shared by KIDA (@kida) on

(Kosova Sot Online)