Kujdes! Personat e këtyre shenjave do t’ju thyejnë zemrën - Astro - Kosova Sot
Kujdes! Personat e këtyre shenjave do t’ju thyejnë zemrën

Kujdes! Personat e këtyre shenjave do t’ju thyejnë zemrën

1. Luani

Luani njihet si shenjë e zjarrit dhe shpërthimet i ka të papritura. Me Luanin duhet të jeni diplomatik që të arrini ta kontrolloni. Sepse në momentin e parë që situata do t’iu dalë nga duart, do shikoni një person i shenjës së Luanit, do t’ju thyejë zemrën.

2. Shigjetari

Kur flitet për aventurat dhe flirtimet, Shigjetari mban vendin e parë. Nëse e keni partnerin Shigjetar, keni më shumë mundësi që të zhgënjeheni, pasi të merrni vesh ndonjë gënjeshtër. Personat e shenjës së shigjetarit kanë më shumë mundësi që t’jua thyejnë zemrën.

3. Bricjapi

Bricjapi karakterizohet për rregullin dhe fanatizmin lidhur me gjërat që zotëron. Një partner i tillë, mund t’ju largojë nga jeta e tij shumë shpejt. Seleksionimi i shpejtë që bën një Bricjap, do t’ju thyejë zemrën.

 (Kosova Sot)

20 orë e 20 minuta më parë
23/10/18