Dossier - Kosova Sot

“Taksa e Rrugës” në Shqipëri, një histori 130 vjeçare: Nga ligji i 1887-ës, te taksa e Durrësit në 1913

Dossier >

Nga Kreshnik Kuçaj Rrugët, ose më mirë mungesa e tyre, kanë përbërë një problematikë historike për Shqipërinë. Kostoja e lartë e ndërtimit të tyre ka bërë...

58 minuta më parë

Rrëfimi i Muho Asllanit: Pse u dënua vëllai i Mehmet Shehut, i gjetën një fjalim…

ARISTIR LUMEZI Muho Asllani kundërshton nusen e djalit të Enver...

2 orë e 39 minuta më parë

Rrëfimi i rrallë: Si u formuan trupat sambiste dhe detyrat e tyre “tepër sekrete”

Një bërthamë e posaçme, me policë sambistë. Kjo...

3 orë e 0 minuta më parë
Më shumë