Editoriali - Kosova Sot

Le tė sillemi si shtet…

Editoriali >

Presioni për Demarkacionin po rritet, ndërsa gjithnjë e më shumë po devalvohet puna e një Komisioni shtetëror të ngritur nga Qeveria, që të masë territorin e Republikës. Dorëheqja e...

9 orë e 59 minuta më parë
  • Editoriali: 9

    Përvjetorët janë rast për të festuar, për t'u...

    9 orë e 45 minuta më parë
  • Editoriali: Ushtria

    Kushtetuta e Republikës së Kosovës e qartëson forcën e...

    10 orë e 0 minuta më parë

Editoriali: Nė prag tė pėrvjetorit

Viti kaloi shpejt dhe ja ku po arrin edhe 17 shkurti, për ta shënuar...

9 orë e 53 minuta më parë

Editoriali: Politika, ky biznes i pistė qė po e rrėnon Republikėn

Para se të vijnë në pushtet të mbushin me gjithfarë...

9 orë e 54 minuta më parë
Më shumë