Planeti X - Kosova Sot

Sheh Krishtin derisa ishte “i vdekur”

Planeti X >

Zack Clements (17-vjeçar) ishte një nxënës normal i shkollës së mesme dhe një sportist i dalluar. Në orën e edukatës fizike në Akademinë “Viktor Life” në Braunvud, ai...

3 orë e 5 minuta më parë

Kur thirrja e shpirtrave e tejkalon kufirin

Hetuesja paranormale dhe mediumi Tammy Rosenfeld thotë se, Mark dhe Debby...

8 orë e 45 minuta më parë

Veē nė njė nė dy milionė raste mund ta kapni kėtė gaforre tė “kaltėr si qielli”! ! (Foto)

Gary Ely nga Essex i Anglisë, e ka zënë gaforren e rrallë...

1 orë e 20 minuta më parë
Më shumë