Kulturë - Kosova Sot

Vdes “mbretëresha e soulit”, Aretha Franklin

Kulturë >

Ka vdekur në moshën 76 vjeçare mbretëresha e muzikës soul, Aretha Franklin, raporton BBC. Gruaja e parë që kishte hyrë në “Rock and Roll Hall of Fame”, ka vdekur sot në...

8 orë e 8 minuta më parë

Aretha Franklin: 8 fakte mahnitëse rreth Mbretëreshës së muzikës "soul"

NJËRA NDËR ARTISTET MË TË SUKSESSHME DHE IKONIKE TË...

8 orë e 59 minuta më parë

Agim Vinca, pjesëmarrës në festivalin ndërkombëtar të poezisë në Ramallah (Palestinë)

Poeti dhe studiuesi ynë i shquar, Agim Vinca, do të marrë...

9 orë e 13 minuta më parë
Më shumë