Opinione - Kosova Sot

Kontrata diskriminuese e Qeverisë së Kosovës me kompaninë 'ContourGlobal' për 'TEC-in 'Kosova e Re'

Opinione >

Shkruan: Ibrahim Kelmendi   Ka ndonjë të interesuar të bëhemi një ekip që të zëmë avokat për të bërë padi kundër Qeverisë që ka bërë...

7 orë e 40 minuta më parë

Britania dhe Franca kanë nevojë për njëra-tjetrën

Shkruan: PHILIP STEPHENS   Ah, francezët e dreqit! Së...

15 orë e 33 minuta më parë

Thaçi me avazin e tij në Francë, ia fut thikë pas shpine shtetit të Kosovës

SHKRUAN: MUHAMET KELMENDI  Edhe dje në Konferencën e...

15 orë e 34 minuta më parë
Më shumë