Si të theksoni më mirë grimin në fytyrën tuaj? - Femra - Kosova Sot
Si të theksoni më mirë grimin në fytyrën tuaj?

Si të theksoni më mirë grimin në fytyrën tuaj?

Një nga yjet e parë që zbuloi se sekreti i grimit të saj qëndron në theksimin e duhur të fytyrës është Kim Kardashian . Më pas edhe yjet tjerë kanë pranuar se në këtë mënyrë për disa sekonda mund të transformoni fytyrën tuaj me ndihmën e makeup-it. Është metodë shumë e lehtë, mund ta provoni edhe vetë.

- Lyeni fytyrën me krem hidratues para grimit.

- Aplikoni pluhur të lëngshëm (pudër) një nuance më të lehtë se lëkura juaj.

- Me korrektor rregulloni rrathët e errët poshtë syve.

- Shikoni mirë skemën se si aplikohet bronzer-i dhe ndriçuesi  i fytyrës.

- Bronzer-i vendoset në skajet e fytyrës dhe nën faqet.

- Hijëzuesi apo ndriçuesi vendoset poshtë syve, në ballë dhe mjekërr.

Nëse ndiqni këto këshilla dhe do të fitoni një pamje të shkëlqyer të fytyrës.

(Kosova Sot)

54 minuta më parë
18/09/18