Ja sa fitojnë të famshmit dhe të pasurit, për një ditë të vetme - fotogaleria - Kosova Sot
fotogaleria

më të lexuarat

1.

Interpretimi i shkë...

11 orë e 17 minuta më parë
2.

Si më çmendi në s...

5 orë e 31 minuta më parë
3.

Gjyste Vulaj, e 'kal...

12 orë e 42 minuta më parë
4.

49-vjeçarja: Bëra ...

5 orë e 8 minuta më parë
5.

Historia e 21-vjeça...

11 orë e 27 minuta më parë

instagram