Të famshmet të cilave u pëlqen vetja dhe ato të bukurat, por modeste - fotogaleria - Kosova Sot
fotogaleria

më të lexuarat

1.

Interpretimi i shkë...

3 orë e 15 minuta më parë
2.

Si më çmendi në s...

21 orë e 29 minuta më parë
3.

Gjyste Vulaj, e 'kal...

4 orë e 41 minuta më parë
4.

49-vjeçarja: Bëra ...

21 orë e 6 minuta më parë
5.

Ja çfarë bën nipi...

5 orë e 42 minuta më parë

instagram