Kush është kryeqyteti i drogës - Lajme - Kosova Sot
Kush është kryeqyteti i drogës

Kush është kryeqyteti i drogës

Qendra Europiane për Monitorimin e Drogës dhe Varësisë ka publikuar raportin e saj të fundit për përdorimin e drogës në të gjithë kontinentin

Lista me 10 vendet e para për përdorimin e kokainës kryesohet nga Barcelona. Ndërkohë, edhe pse në vitet 2014 dhe 2015, Londra ishte qyteti që udhëhiqte këtë listë, së fundmi nuk është fare në 10 vendet e para.

Ndërkohë, në raport thuhet se kryeqyteti evropian i përdorimit të amfetaminave është Eindhoven në Holandë. Amsterdami kryeson listën për përdorimin e MDMA.
Të dhënat u finalizuan pas analizave të mostrave të ujërave të zeza të 56 qyteteve në 19 shtete të Evropës.

Image

 

(Kosova Sot)

14 orë e 37 minuta më parë
25/09/18