Këto gjëra ndoshta nuk i keni ditur... - OK KIDS - Kosova Sot
Këto gjëra ndoshta nuk i keni ditur...

Këto gjëra ndoshta nuk i keni ditur...

Në rajonin e Transilvanisë të Rumanisë është kalaja  historike Drakulla  

Djibout është  në  Afrikë, është "shumë i nxehtë për djallin." Është një vend i thatë, ku më pak se 1 milje katror është tokë bujqësore.,raporotn Gazeta Kosova Sot Online

Nairobi, Kenia, në Afrikë është qendra e botës për safarin turistik.

Në Kandy, Sri Lanka, Budistët kanë  ndërtuar një tempull për të nderuar dhëmbët, Çdo vit festivale e  mëdha mbahen këtu.

Në Oman, në Lindjen e Mesme. Palma e  hurmës  është shumë e  vlefshme

Në Amerikën e Jugut, Cowboys  është një nga vendet ku ka  shumë tufë me  dele dhe qe.

Napoli në Itali, është shtëpia e picës. Gratë napolitan kanë  krijuar pica rreth 200 vjet më parë.

(Kosova Sot)

 

1 orë e 41 minuta më parë
16/10/18