Nga kush frikësohen elefantët? - OK KIDS - Kosova Sot
Nga kush frikėsohen elefantėt?

Nga kush frikėsohen elefantėt?

Edhe pse elefanti është një nga kafshët më përmasat më të mëdha trupore, ai nuk edhe aq guximtar.

Kjo pasi ai iu trembet lepujve, qenve dhe minjëve, qofshin edhe këta të vegjël.

Image
Image
Image

 

(Kosova Sot)

16 orë e 34 minuta më parë
23/02/18