Psikoteste - Kosova Sot

A DINI TË FLIRTONI?

Disa njerëz kënaqen duke flirtuar e disa të tjerë janë më të mbyllur kur komunikojnë me personin që ju pëlqen. E, për ta kuptuar se në cilën kategori jeni, përgjigjuni ndershëm në pyetjet e mëposhtme

1. TA ZËMË QË JENI BEQAR/E DHE NJË NATË DILNI ME SHOQËRI PËR T’U ARGËTUAR NË NJË KLUB NATE. MË T’U FUTUR NË KLUB JU SHIHNI NJË PERSON SHUMË JOSHËS, QË ËSHTË DUKE BISEDUAR ME NJË SHOK/SHOQE TË VETEN. SI VEPRONI?

2. PARA SE JU TË LËVIZNI, PERSONI NË FJALË SHIKON NË DREJTIMIN TUAJ. SI VEPRONI?

3. KUR FLISNI ME NJË PERSON QË JU PËLQEN, PËR ÇKA FLISNI ZAKONISHT?

4. KUR FLISNI ME NJË PERSON QË JU PËLQEN ZAKONISHT ...

5. TAKOHENI NË RRUGË ME PERSONIN QË JU PËLQEN DHE PAJTOHENI QË TË PINI KAFE BASHKË. SI ECNI RRUGËS? (IMAGJINOJENI VETEN NË NJËRIN PREJ DY ROLEVE, VARËSISHT PREJ GJINISË)

6. PASI TË JENI ULUR PËR TË PIRË KAFE, E VËRENI QË NË PJESËN E GJOKSIT TË MASHKULLIT/FEMRËS QË JU PËLQEN I ËSHTË NGJITUR DIÇKA (GJETHE E THARË APO DIÇKA E NGJASHME). SI VEPRONI?

7. PASI QË TË BISEDONI PËR RRETH NJË ORË, AI/AJO ME KEQARDHJE JU TREGON SE I DUHET TË SHKOJË. PARA SE TË LARGOHET UA JEP NUMRIN. ÇKA JU SILLET NË MENDJE?

8. NË NJË TË SHTUNE JU JENI VETËM NË SHTËPI DHE DËSHIRONI TË PËRGATISNI DRITHËRA. MIRËPO E VËRENI QË NUK KA QUMËSHT. MEQË JENI SHUMË I/E URITUR DHE NUK KENI GJË TJETËR PËR TË NGRËNË, JENI TË DETYRUAR TË DILNI PËR TË BLERË QUMËSHT. DYQANI ËSHTË GOXHA LARG. SI VEPRONI?

9. JENI NË PUSHIM KREJTËSISHT I VETËM/E VETME DHE NË NJË MBRËMJE TAKONI NJË BANAKIER/BANAKIERE QË ËSHTË SHUMË TËRHEQËS/E. PASI QË TË BISEDONI PAK E VËRENI QË EDHE AI/AJO ËSHTË I/E INTERESUAR NË JU.

KUJDESI PËR FYTYRËN

9 orë e 14 minuta më parë

Receta e Cekës: Zog i pjekur

Nëse dëshirojmë që zogu I pjekur të duket bukur...

10 orë e 46 minuta më parë

Adrian Gaxha, selfie para boksit (Foto)

Këngëtari i njohur shqiptar nga Shkupi, Adrian Gaxha, viteve të...

10 orë e 58 minuta më parë