Receta e Cekës- Torta bombë me pemë të thara - Reçeta - Kosova Sot
Receta e Cekės- Torta bombė me pemė tė thara

Receta e Cekės- Torta bombė me pemė tė thara

PËRBËRËSIT: Patishpani i njejtë sikurse TORTA BOMBË. FILLI: 250 gr margarinë i zbutur, 7 lugë sheqer pluhur, 6 vezë, lëvore limoni, 200 gr çokollatë e zbutur, 100 gr arra të grimcuara, 100 gr rrush të thatë të ulur në rum dhe të kulluar, 100 gr zhele bombone të grimcuara, 2 lugë rum. Procedura e përgaditjes e njejtë sikurse TORTA BOMBË. 

(Kosova Sot)

3 orë e 29 minuta më parë
22/01/18
aaaaaaaa