Receta e Cekës - Supë pule me oriz - Reçeta - Kosova Sot
Receta e Cekës - Supë pule me oriz

Receta e Cekës - Supë pule me oriz

PËRBËRËSIT:

1. 5 lit supë pule, 50 gr oriz, 3 kokrra vezë, lëngu i 1 limonit, majdanoz, piper. 

Në tenxhere me supë të nxehtë, hidhet orizi i pastruar dhe zihet 20 minuta. Vezët tunden me mikser, u shtohet lëngu i limonit dhe, duke i tundur vazhdimisht, shtohet 1 dcl supë e valë. Kjo masë i shtohet supës, përzihet mirë dhe, pasi të zbrazet në supore, i hidhet majdanozi i grirë hollë. 

(Kosova Sot)

9 orë e 19 minuta më parë
18/09/18